Gatsby Apartment

“Proiectul Gatsby a fost o concretizare sublimă a doleanțelor personale, iar alături de Eunice am realizat un proiect care dincolo de orice înfăptuire artistică sau realizare pragmatică mi-a adus o puternică împlinire sufletească.
O împlinire a cărei sursă nu au fost nenumăratele elogii primite, ci faptul că de fiecare dată când deschid ușa acestei fabuloase locuințe, simt că îmi citesc biografia.”

READ MORE

Pastel Penthouse

„De la această amenajare mi-am dorit să fie un loc primitor și cald. Și după cum se poate vedea cred că am reușit. Toată familia, de la mic la mare, e fericită și mulțumită. Fiecare dintre noi cred că are un colț preferat – dacă e să mă întrebați pe mine, eu cu siguranță aleg dormitorul și bucătăria. Este o locuință minunată pentru familia mea, în culori pastelate.”

READ MORE

Classic Meets Contemporary

„Dacă în general după experiența construirii unei case pentru prima dată, se spune ‘Dacă aș lua-o de la capăt aș face-o altfel’, noi putem spune cu mulțumire și satisfacție ‘Este mai mult decât ne-am imaginat’. Munca în echipă este de neprețuit.”

READ MORE